søndag 9. september 2012

Givertjeneste til barne- og ungdomsarbeidet


Randaberg menighet mer ressurser i barn og unge i menigheten enn hva de offentlige tilskuddene kan dekke. Vårt ønske er at alle skal få tilbud om jevnlig kontakt med kirken og at flest mulig skal finne dette tilbudet aktuelt. Barn og unge i Randaberg trenger å møte Jesus og lære ham å kjenne. Til dette ber vi om din hjelp og støtte.

Gaver til Randaberg menighet gir rett til skattefritak etter skatteloven §6-50. Dersom en ikke ønsker å reservere seg mot at gaven innrapporteres til skatteetaten kommer gaver gitt på konto 3204.20.14035 automatisk til fratrekk på selvangivelsen (fratrekket er begrenset oppad til kr 12.000). Giveren får også tilsendt brev i januar med oversikt over gavene som er registrert. Dersom gaven skal deles mellom ektefellene ber vi om at det opprettes en avtale for hver.

Alle gaver som kommer inn til giverkontoen er øremerket barne- og ungdomsarbeidet. Det vil bli lagt fram rapport på årsmøtene for hvordan gavene er disponert.

Fast givertjeneste kan den enkelte ordne i sin nettbank ved å legge betalingsoppdraget som en regelmessig betaling (kryss av for dette valget når du regisrerer betalingen). Betalingen må merkes med navn på giveren. Dersom en ikke ønsker at gaven skal innrapporteres til skatteetaten ber vi om at du gir oss beskjed om det (se kontaktinfo til høyre). Dersom du ikke bruker nettbank ber vi deg om å kontakte oss for å få tilsendt giroblanketter.

TAKK for gaven!